Våra rutiner

  Sakta men säkert har vi kommit in bra rutiner. M vaknar oftast av Ps väckarklocka vid 6.30 alternativt runt 7 på helgerna. Ny blöja och oftast frukost runt 7.30/8, blir ofta en macka, ytterst sällan det blir gröt nuförtiden. Sen leka järnet fram till omkring 10.30/11 då han får mjölk (nytt sen igår, tidigare var det välling) vilket han somnar gott på i famnen. Bär in honom till sängen där han sover typ 1 h sen vaknar han nästan alltid och får sova vidare 1 h i soffan med mig.  
 Såhär gosig är han när han vaknar mellan 12 och 13 någon gång och så blir det sen lunch tillsammans, oftast och helst äter vi rester från gårdagen, han äter det mesta som tur är. Sen mer lek och lite mellis (banan, smoothie eller macka) vid 16 tiden. Middag blir vid 18 ungefär när P kommer hem (kanske ändras när han är hemma vi får se) och sen lite lek och ny blöja, pyjamas osv och sen somnar han 19.30-20.30 av en flaska välling i famnen innan han bärs in till sin säng. Dessvärre sover han inte hela natten och vaknar oftast efter en timme och så sover han vidare i soffan innan han hamnar mellan oss i vår säng. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>