Tvättning av bebiskläder och nostalgi

I helgen tog jag tag i att tvätta upp alla Ms kläder i storlek 50/56. Kom verkligen inte ihåg att vi hade så mycket som vi faktiskt hade… Tur att vi inte köpt så mycket nytt alls, de växer ju så fort de små liven. Anywho, när jag satt och vek för glatta livet (perfekt aktivitet från soffan) drabbades jag av sådan nostalgi, titta nedan bara:

Det första plagget M någonsin bar! En liten Nalle Puh pyjamas i storlek 50 som var stor som ett tält på hans lilla kropp. 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tvättning av bebiskläder och nostalgi

  1. Men vilken liten plutt i stor pyjamas :) jag är gravid i vecka 28 med första barnet och har inte tvättat några kläder alls (eller tagit bort prislappar) än för jag skulle väl bli galen av att se alla små söta kläder som är tvättade och väntar när jag ändå har tre månader kvar, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>